Åbningstider

Hverdage: kl. 6.30 - 18.00
Lørdage & søndage kl. 7.00 - 16.00

Ændret åbningstider

sommerferie

Den sidste weekend inden vores ferielukning, Lørdag d. 15. juli og søndag d.16. juli holder butikken kun åben fra kl 7.00 til kl 13.00. Ha’ en skøn sommer :)

Sommerens fester og store jordbærhjerter

jordbaerhjerte

...passer perfekt sammen til ekstra forkælelse af dine gæster. Studenterfesten, sommerfesten, bryllup - vi kan levere alle størrelser.

Sidste weekend leverede vi 4 kæmpe jordbærhjerter til en bryllupsreception med 100+ gæster og kunden var super glad - læs kundens anmeldelse på vores FB profil :)

Forkæl din student 2017

student

med vores skønne studenterhue-kage fyldt med konditorens lækre mousser og pyntet med din students farve bånd.
Vi kan også fylde studenterbrød eller chokolade/citronkage i de smukke studenterhuer :)

Du kan stadig nå at bestille årets studenterkage hos os...

 

Elefanten kom også til Holte

elefant

... den gik viral på de sociale medier, så efterspørgslen steg jo også i Holte ;) Og selvfølgelig kan du bestille sudenterbrødsdyr hos os.
Vi er specialister i at opfylde kagedrømme!

Påske…

fastelavnsboller

Vi holder åbent alle dage i Påsken fra kl 7.00 til kl.16.00. Forkæl dine frokostgæster med lækre brød og skønne påskekager - men husk at bestille i god tid :) Go’ Påske

Fastelavn er mit navn

fastelavnsboller

Butikken begynder allerede at bugne af store skønne flødefastelavnsboller, wienerbrødsboller med frugt og klovneboller med farvet glasur... Fordi vi slet ikke kan få nok, og tyvstarter på at forkæle sanserne, selv om det ikke helt er udklædningstid endnu:)
Husk at bestille til fastelavnsfesten i god tid.

Eftermiddagsjob til smilende ungarbejder

medarbejder

Har du lyst til at sprede glæde til vores kunder og give dem den bedste service et par gange om ugen efter skole, så send mig en ansøgning her på hjemmesiden. Du skal kunne møde omklædt i butikken kl 14.30 mindst en fast hverdag om ugen.

Kreative kager

kreativ-kage

Vi har haft sjov med at opfylde kreative ønsker til skønne kager i den seneste tid

Honningkager til store og små

honningkager

Skab glæde hos dine kære, dine kollegaer og dig selv med vores lækre honninghjerter med navn eller en lille hilsen på.
De smager skønt!

 

Vi elsker julelækkerier

julekager

Duften af nybagte brunkager, pebernødder og smukke hjerteformet jødekager breder sig i bageriet og spreder en spirende julestemning blandt os. Fyldte fade med juleboller og kager får vores tænder til at løbe i vand. Rombomber og honninghjerter minder os om hjerternes fest, der er lige om hjørnet. Selv Kaj forklæder sig snart i nisseoutfit! Kom ind i varmen og lad os forkæle dig lidt i den mørke tid.

 

Den perfekte grillaften

mollehjul

Med vores skønne grillflute og italienske grillmøllehjul som tilbehør.

Og prøv' vores skønne frugttærter, der kan lunes direkte på grillen og smager himmelsk med kold is eller creme fraiche til!

 

Sommer og jordbær

jordbaertaerte

er det perfekte par! Og Sørens lækre mazerinbunde dyppet i chokolade med blød vaniliecreme smager så englene synger sammen med saftige røde jordbær :)

Du kan også bestille store jordbærfestkager på mazerinbund med kransekage i kanten og måske et marcipanskilt med en tekst til en særlig person.

God fornøjelse :)

Side 1 ud af 3