Åbningstider

Hverdage: kl. 6.30 - 18.00
Lørdage & søndage kl. 7.00 - 16.00

Studenterhue

rombomber

Fejr’ din student med en smuk og lækker studenterhue moussekage!

Husk at bestille i god tid.

Vi ønsker årets studenter et kæmpe tillykke. Studenterhuen kan bestilles op til 40 personer i alle varianter - den mest populære er med skøn hindbær- og chokolademousse.

Sølvmedalje

rombomber

Wuhuuu - Vores dygtige lærling er blevet færdiguddannet bagersvend med den største anerkendelse! Nemlig en sølvmedalje overrakt ved en ceremoni på Københavns Rådhus og et "tillykke håndtryk" af Hendes Majestæt Dronning Magrethe! Fordi han er blandt sjællands dygtigste håndværkere på tværs af alle håndværksfag. Vi er vildt stolte af Radek!

Sommertid er jordbærkagetid

rombomber

Vores lækre jordbærtærter og kager er nu tilbage i butikken. Sørens luksus mazarinbund overtrukket med chokolade, vanille flødecreme og jordbær - smager himmelsk.

Åbent alle dage i Påsken

rombomber

Vi holder åbent alle dage i påsken fra kl 7 - 16. Og glæder os til at forkæle dig og dine gæster med skønne brød til frokosten. Vi har traditionen tro også surbrød til laksen og lækre påskekager til desserten ;)

Fastelavn er mit navn...

rombomber

Endelig bugner bixen af alle slags fastelavnsboller, store flødefastlavnsboller, lækre wienerbrøds- fastelavnsboller med frugtfyld og børnenes favorit klovneboller med forskelligt fartvet glasur og smarties. Ring og bestil i god tid, da vi hvert år levere til mange skoler og kirker og derfor har ekstra travlt i bageriet ;)

Lækre Honninghjerter

rombomber

Bløde og lækre honning hjerter med og uden navn eller en sød julehilsen. Du kan også bestille dem til ophæng.

Følg os og vind

rombomber

Det lysner nu - og vi vil sprede glæde med konkurrencer, hvor vi får lov at forkæle nogle af vores dejlige kunder med lækre brød, kager og overraskelser.
Følg os på Instagram og Facebook for at deltage.

Husk at elske

rombomber

… og forkæl dem du elsker Valentins Dag d. 14.februar.

Fantastiske rombomber

rombomber

Har du smagt vores fantastiske rombomber? Blød og lækker honningkage med romcreme og abrikos – de smager himmelsk.

Ændret åbningstider

sommerferie

Den sidste weekend inden vores ferielukning, Lørdag d. 15. juli og søndag d.16. juli holder butikken kun åben fra kl 7.00 til kl 13.00. Ha’ en skøn sommer :)

Sommerens fester og store jordbærhjerter

jordbaerhjerte

...passer perfekt sammen til ekstra forkælelse af dine gæster. Studenterfesten, sommerfesten, bryllup - vi kan levere alle størrelser.

Sidste weekend leverede vi 4 kæmpe jordbærhjerter til en bryllupsreception med 100+ gæster og kunden var super glad - læs kundens anmeldelse på vores FB profil :)

Forkæl din student 2017

student

med vores skønne studenterhue-kage fyldt med konditorens lækre mousser og pyntet med din students farve bånd.
Vi kan også fylde studenterbrød eller chokolade/citronkage i de smukke studenterhuer :)

Du kan stadig nå at bestille årets studenterkage hos os...

 

Side 1 ud af 4