Åbningstider

Hverdage: kl. 6.30 - 18.00
Lørdage & søndage kl. 7.00 - 16.00

Kager

Hos Søren Bager finder du et himmerige af kager. Vi værner om de bedste og lækreste kagetraditioner og krydrer dem med nøje udvalgte fornyelser. Det er vigtigt for os, at du til enhver tid har et stort udvalg af flotte, velsmagende kager at vælge imellem.

Din drømmekage

Du har naturligvis også mulighed for at bestille din drømmekage til enhver anledning. Særligt efterspurgt er vores kagekoner og –mænd, som fås både i wienerbrød, tebolledej, brunsvirer eller som chokoladekage med eller uden slik og naturligvis pyntet med fint marcipanskilt med navn og hilsen.

Vi gør vores yderste for at opfylde dit ønske til bryllupskagen, festkagen, logokagen og motivkagen. Vi er specielt kendt for vores fantastiske "fromage" -lagkage, som vi pynter, så den matcher din anledning. Vi tilbyder naturligvis også othellolagkager, frugtlagkager og runde eller firkantede jordbærfestkager efter sæson samt meget andet.

kager-siden

Vi gør din kage unik

Vi har mange eksempler på unikke kagedrømme, vores kunder har fået opfyldt - f.eks. "Spidermand"-kage, "Prinsesse"- kage, "FCK", "Ben Ten", figurer, hjerter, bamser, firmalogoer, fotografi - næsten kun fantasien sætter grænser.

Giv os et ring eller kig ned i butikken, så finder vi frem til din drømmekage.