Åbningstider

Hverdage: kl. 6.30 - 18.00
Lørdage & søndage kl. 7.00 - 16.00

Brød

Alle brød hos Søren Bager er kvalitetsbrød bagt med kærlighed for håndværket og smagen. Vi benytter kun egne opskrifter og ingen færdige mix-produkter. Vi benytter udelukkende mel og kornprodukter, som er dyrket uden brug af stråforkortere og nedvisningsmidler. Det er mere bæredygtige råvarer og giver dig en renere smagsoplevelse (NaturAks).

Langtids- og koldhævede brød

Vi er specielt kendt for vores forskellige langtids- og koldhævede brød, hvor hvert enkelt håndæltes og bages i en gammeldags herdeovn. Den lange liggetid forstærker smagen, fordi den får lov at udvikle sig langsomt og betyder, at vi anvender minimal mængde gær. Afbagningen direkte på sten medfører en sprød rustik skorpe, bevarer mere saft i krummen og derved får brødet en lang holdbarhed.

Unikke brød

Vi har et virkelig bredt sortiment af både traditionelle, specielle og unikke brød og bolletyper. Vi tager naturligvis også imod bestillinger på f.eks. hjertebrød, møllehjul, sandwichbrød, surbrød m.m.

brød

Vores Softkerne Rugbrød

Vi er kendt for vores fantastiske Softkerne Rugbrød, der er bagt helt uden hvedemel med 70% bløde kerner – godt for dig og din mave. Vi har naturligvis også rugbrød uden kerner og et helt unikt Sørens Rugbrød, der er blødt og saftigt med karakteristisk maltsmag.